
OBEDOVÉ MENU výdaj obedov od 11:00 do 14:00
18.8.2025 – 22.8.2025
DONÁŠKU OBEDOVÉHO MENU PROSÍME NAHLASOVAŤ ĎAKUJEME 0940 556 986
od 7:30 do 10:00
MENU 6
BURGER z našej ponuky s platnými cenami, vrátane menu polievky
MENU X
Špenátové tagliatelle s grilovaným kuracím filetom, cherry paradajkami a parmezánom /A 1,3,7/ 400g vrátane polievky
8,50€
PONDELOK
POLIEVKA
Slepačí vývar s mäsom rezancami a zeleninou /A 1,3,9/ 0,33l
MENU 1
Kuracie kúsky z grilu s nivovou omáčkou, brokolicou na masle a pečenými zemiakmi /A 1,7,9/ 150g 200g
7,00€
MENU 2
Bravčový plát na "Štefánsky" spôsob s vajíčkom a slaninkou s dusenou ryžou a kyslou oblohou /A 1,3,7,10/150g 200g
6,50€
UTOROK
POLIEVKY
Slepačí vývar s mäsom rezancami a zeleninou /A 1,3,9/ 0,33l
Paradajková polievka s cestovinou a syrom /A1,3,7/ 0,33l
MENU 1
Kuracia kapsa plnená údeným syrom a šunkou podávaná s opekanými zemiakmi, šalát coleslaw /A 1,3,7,10/ 150g 200g
6,50€
MENU 2
Bratislavské bravčové plece s cestovinou a kyslou oblohou /A 1,3,7/ 150g 230g
6,50€
STREDA
POLIEVKY
Slepačí vývar s mäsom rezancami a zeleninou /A 1,3,9/ 0,33l
Fazuľová so zeleninou /A1,9/ 0,33l
MENU 1
Tortilla s chrumkavým kuracím mäsom /čerstvá zelenina, kukurica, syr, cesnaková mayo/ podávaná s fritovanými hranolčekmi /A 1,3,7,9,10/ 400g
7,50€
MENU 2
Zapekaný bravčový rezeň v dijónskej horčici so zemiakovou kašou, zel.obloha /A 1,3,7,10/ 150g 230g
6,50€
MENU 3
Bryndzové halušky s chrumkavou slaninkou a pažítkou /A1,3,7/ 400g
6,50€
ŠTVRTOK
POLIEVKY
Slepačí vývar s mäsom rezancami a zeleninou /A 1,3,9/ 0,33l
Zemiaková polievka s klobáskou /A 1,7/ 0,33l
MENU 1
Kuracie nugetky, zemiaky na rasci a rajčinovo cibuľ. šalát /1,3,7/ 150g 230g
6,50€
MENU 2
Segedínsky guláš podávaný s domácou knedľou /A 1,3,7/ 150g 200g
6,50€
PIATOK
POLIEVKY
Slepačí vývar s mäsom rezancami a zeleninou /A 1,3,9/ 0,33l
Zeleninový krém s krutónmi /A 1,3,7/ 0,33l
MENU 1
Kurací steak na cheddarovej omáčke s kroketkami, ryžou a restovanými zelenými fazuľkami /A 1,3,7,10/ 150g 200g
7,50€
MENU 2
Bravčový černohor s opekanými zemiakmi a tatarkou /A 1,3,7,10/ 150g 200g
6,50€
MENU 3
Talianske rizotto s kuracím mäsom z grilu a parmezánom
/A 7/ 400g
7,50€
MINÚTKY - jedlá ponúkané celý týždeň V RÁMCI OBEDOVÉHO MENU,
!!! ceny jedál MINÚTIEK sú bez menu polievky !!!
MENU 4
Kurací alebo bravčový rezeň, zemiakové hranolky alebo dusená ryža /A 1,3,7/ 150g 200g, 6,50€
6,50€
MENU 5
Vyprážaný syr, zemiakové hranolky, tatarská omáčka /A 1,3,7/ 150g 200g
6,50€
V prípade záujmu o DONÁŠKU
OBEDOVÉHO
MENUOBJEDNÁVKY OBEDOVÉHO MENU NA DONÁŠKU
PRIJÍMAME od 7:30 do 10,00 hod. v daný deň, prípadne deň vopred, alebo si môžete nahlásiť obedy aj na celý týždeň (ako Vám vyhovuje).
Ďakujeme za pochopenie
Prajeme Vám dobrú chuť k obedu
kolektív Reštaurácie a pizzerie VESNA
GRAMÁŽ JEDÁL JE UVÁDZANÁ V SUROVOM STAVE!
ZMENY V JEDÁLNOM LÍSTKU VYHRADENÉ!
0940 556 986 DONÁŠKU JEDÁL PROSÍME NAHLASOVAŤ DO 10:00 hod., ĎAKUJEME
DONÁŠKA OBEDOVÉHO MENU Močenok, Horná Kráľová 0,50€
Hájske, Duslo, Šaľa-Veča podľa telefonickej dohody.
CENA HLAVNÉHO JEDLA /menu 1,2,3/: 6,00€
CENA POLIEVKY SAMOSTATNE: 2,00€
PRÍLOHY K MENU:
- chlieb krajec 1ks 0,40€
- zeleninový šalát - 120g / kompót - 120g / kyslá obloha - 80 g / čalamáda - 120g / 1,20€
- kečup / tatarská omáčka / vesna dresing/sweet chilli/BBQ/ 50g / 1,00€
- dusená ryža 200g / zemiakové hranolky 200g / 2,00€
BALENIE VÁŠHO JEDLA V REŠTAURÁCII:
- balenie na polievku 0,30€
- balenie jedla malé 0,30€
- balenie jedla 0,50€
- plastový príbor /lyžica, vidlička, nôž/ 0,30€
- igelitová taška 0,10€
GRAMÁŽ SUROVÍN JE UVÁDZANÁ V SUROVOM STAVE
ŽELÁME VÁM DOBRÚ CHUŤ
zmena jedálneho lístka vyhradená
Ceny za obedové menu sú platné od 15.1.2024.
Zodpovedný vedúci: Slavomíra Braunová
INFORMÁCIA PRE SPOTREBITEĽA O PÔVODE MÄSA
Podľa zákona č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov
Naša prevádzka Reštaurácie a pizzerie VESNA Močenok, nakupuje mäso a mäsové výrobky najmä od lokálnych dodávateľov: Mäsovýroba Pata s.r.o., COMIDA Nitra, DEÁK food s.r.o. Veľká Mača, METRO Nitra, HOSSA Family. Ďalej sú to prevádzky obchodov COOP Jednota, TESCO, KAUFLAND, LIDL, BILLA.
DRUH MÄSA KRAJINA PÔVODU
HYDINOVÉ MÄSO
KURACIE MÄSO: SLOVENSKÁ REPUBLIKA, ČESKÁ REPUBLIKA
KAČACIE MÄSO: MAĎARSKO
BRAVČOVÉ MÄSO: SLOVENSKÁ REPUBLIKA, ÍRSKO, MAĎARSKO, ČESKÁ REPUBLIKA
HOVÄDZIE MÄSO: BELGICKO, HOLANDSKO, BRAZÍLIA
TEĽACIE MÄSO: BELGICKO
pár myšlienok
" Navar a priprav jedlo tak, ako by si varil/la sebe a svojej rodine. Chutne a s láskou." takto nám hovorievala naša mamička a takto pripravujeme každé jedlo v našej kuchyni.
Kuchársky tím rozumie svojmu remeslu, vie, ako pripraviť, ktoré suroviny použiť a najmä, čo ľuďom - Vám našim zákazníkom chutí.
Samozrejme privítame každú radu, nápad ale aj kritiku, pretože na nej sa človek poučí a naučí, ako sa hovorí: " Človek sa učí CELÝ život".
